Ethan – Richard Gunn (US)
Richard på Imdb

När Richard deltog i UC Santa Cruz, uppträdde han i många produktioner med de professionella Repertory Theater Company, Shakespeare Santa Cruz. Efter examen flyttade han till Los Angeles och landade så småningom rollen som Sketchy i James Cameron´s serie ”Dark Angel”, efter det följde en ledande roll i Sci-Fi kanalens film ”Lost Voyage” och en seriekaraktär i ABC piloten ”The Partners”. Sommaren 2005 spelade han i den utsålda Off-Broadway showen  av LA´s stora hit ”Fluffy Bunnies in a Field of Daisies” på Soho Playhouse i New York City. Nuvarande projekt inkluderar ledande roller i den psykologiska thrillern ”Fugue” (hade premiär på The Dances With Films Film Festival i juni 2010) och independet spelfilmen ”Framily” (släpps hösten 2010). Förutom att skådespela är han intresserad av vintage motorcyklar, klassisk gitarr och att spendera tid på sin ranch i centrala Californien.

Katrina – Jennifer Cristopher (US)
Jennifer på Imdb
Jennifer började sin karriär på teatern. Hon studerade på Los Angeles Theatre Academy där hon fick fantastiska möjligheter att spela I pjäser som: Cat on a Hot Tin Roof, Last Summer at Bluefish Cove och The Kentucky Cycle, där hon spelade den yngre versionen av senare Carrie Snodgrass. Hon hade också privelegiet att spela karaktären Alice I Patrick Marber´s Closer på The Evidence Room. Jennifer spelade bruden bland en talangfull uppsättning av skådespelare I Gordy Hoffman´s independent långfilm, A Coat of Snow, som visades på ett antal Film Festivaler runt om i världen. På senare tid deltog hennes kortfilm Family Jewels I The Short Film Competition på Sundance Film Festival, efter sin premiär på The Venice Film Festival år 2009, där hon spelar en fru och mamma till 2 pojkar som måste lämna familjen bakom sig när hon bli skickad till ett jobb i Afghanistan. Samtidigt med hennes jobb inom Teater och Film, har Jennifer varit med I over 30 nationella reklamfilmer. Hon har haft en väldigt framgångsrik reklam karriär, men hon vill hellre tänka på det som “en väldigt framgångsrik 30 sekunders film karriär.” Vad hander härnäst? Titta efter Jennifer´s gäst stjärnroll på FOX´s kommande säsong 2 final av Lie to Me, där hon hade den fantastiska möjligheten att arbeta vid sidan om den väldigt talangfulla Tim Roth, som visas I början av September.

Kate – Jennifer O´Kain (US)
Jennifer på Imdb
Jennifer O´Kain är född och uppväxt i Albany, Oregon. Mycket av hennes barndom spenderade hon på fiske och camping med sin familj och sin bästa vän Sam. Hon blev biten av scenen efter att ha sett Phantom of the Opera på en stor, fin teater. Från den stunden, försökte hon i hemlighet vara på scen så mycket det bara gick. Hon studerade politik på Collage (och spelade teater då och då), och började sedan med dokumentärfilmsproduktion, men fann sig själv hela tiden dragen tillbaka till skådespeleriet. År 2001 var Jennifer med i en Independent Film inspelning i Deer Isle, Maine. Hon spelade en ung Louise Fletcher som bodde med en fantastisk värd i ett antikt hus, och efter 3 månaders filmning tog hon steget till Los Angeles. Sedan dess har hon varit med återkommande i Young and The Restless och hon har varit med i ett antal reklamfilmer, som till exempel Jaquar, Mastercard, iPhone/iPad och många fler. Hon deltog på scen tillsammans med Martin Short, Catherine O´Hara och Fred Willard i den improviserade produktionen The Soap Also Rises på Second City Theatre i Los Angeles. Långfilmer hon har på sin lista inkluderar: I Know Who Killed Me, Finding Home och kommande långfilmen Framily, i vilken hon är stolt över att vara en del av en talangfull uppsättning skådespelare.

Don – Benny Harris (UK)
Benny på Imdb
Benny uppträdde från början som skådespelare, stå upp komiker och programledare i England och övade på East 15 School i London. Han blev en av de slutliga 20 tävlande i Jimmy Carr´s Comedy Idol nationella tävling i Storbritannien 2005. År 2006 flyttade Benny från London till Chicago där han övade sig som improvisatör och studerade sketch komik-skrivande på den legendariska Second City Theatre in Chicago. År 2007 tog han steget till Los Angeles. Sedan flytten har han spelat både drama och komedi roller i film och TV. På senaste inkluderar Hollywood framgångarna filmer med Chevy Chase och Michael Madsen, en gäst stjärnroll i en komedi show för E!Channel och uppträdande på många föreställningar på Second City Hollywood. Senare år 2010 kommer han att spela en ledande roll i Cinderella i Hollywood producerad av familjen Lythgoe (American Idol, So you think you can Dance).

Annie – Kelly Pendygraft (US)
Kelly på Imdb

Kelly Pendygraft är jätteglad över att vara en del av ”Framily”. Att delta i ett beundransvärt skådespelargäng och team var en höjdpunkt på ett år av redan framgångsrikt skådespelande. Kelly har varit med i över 30 reklamfilmer och filmer som ” Elizabethtown”, ”Live”, ”Blink”, ”Fierce Friend”, etc. Kelly vann ett ”Bästa skådespelare” pris på New York International Film Festival för sin ledande roll som ”Sarah Prescott” i ”Infection; The Invasion Begins”, som vann ”Bästa Sci-Fi” film. Kelly producerar också och spelar i sin egna serie, ”Watersigns”. Kolla in Watersigns.tv som kommer snart. För tillfället så spelar Kelly mot Richard T Jones i filmen ”Forgiveness”. Kelly är evigt tacksam för erfarenheten av ”Framily” och de fortsatta relationerna som filmen gav henne.

Dick – Scott Peat (US)
Scott på Imdb
Scott Peat är från en småstad i Elkhart Indiana. Han tog examen från Ball State University och flyttade till Los Angeles för att han vill hitta arbete i underhållningsindustrin. Han arbetade för ett casting kontor och lärde sig om vad som krävs för att klara sig som skådespelare. Sedan dess har Scott spelat i över 50 nationella reklamfilmer, ett par gästroller i TV och en handfull ledande roller i spelfilmer. Anledningen att Scott har klarat av detta är tack vare en roll han hade i TV showen NYPD Blue. Scott säger, ”om jag kan vara med i några scener med Dennis Franz, säger det mig att jag kan vara med i en scen med vem som helst”. Du kommer snart att se Scott i kommande filmerna ”Dead Season” och ”Framily”.

Maya – Reanna Nicole (US)
Reanna Nicole fick sin första skådespelarroll i januari 2008, 4 månader efter att ha deltagit i sin första teater lektion på Orange County´s South Coast Repertory. Hon spelade Donna, en exotisk dansare i hit pjäsen ”Headshots” regisserad av Jackson McQueen. Reanna blev förälskad i skådespeleri och började studera på Lesley Kahn och fick några små independent roller som uppmuntrade henne att stanna i LA. Senare samma år blev hon upptäckt av regissören Joachim Hedén när hon var på audition för en reklamfilm. Han frågade om hon ville läsa Katrinas del i ”Framily”. Hon fick roller som Maya, lärde känna fantastiska vänner och är tacksam att hon var på rätt plats vid rätt tillfälle. Efter att ha tagit lite ledigt för prioriteringar i sitt liv, är hon nu mer motiverad än någonsin för att se vad framtiden inom Film/TV erbjuder henne. Reanna älskar att dansa och att rida. För tillfället studerar hon på Stan Kirsch Studios.